Ge renoveringstips – vinn exklusiva sängkläder!

Av Administrator
I Inspiration
May 20th, 2014
4 Comments
6870 Views
Louise Dream Sängkläder

Här på alskadehem.se har du chans att vinna de här exklusiva sängkläderna från Louise Dream, värde 1.750 kr!

Tipsa och vinn! Till en artikel i sommarnumret söker vi dina bästa renoveringstips! Vilka misstag ska man undvika? Vilka är knepen bakom en lyckad renovering? Vilken ändring, detalj eller inredningslösning är du mest glad över att ni gjorde i ert hem? Vad önskar du att ni hade gjort annorlunda? Berätta om dina upplevelser av att renovera vilket rum eller hus som helst, hur stort eller smått som helst, så har du chansen att vinna de här exklusiva sängkläderna från Louise Dream! Vinnarna får ett påslakan och örngott till värdet av 1.750 kr per vinst! Det exklusiva sänglinnet är gjord av hög kvalité i finaste makosatin. Det här är sängkläder man vill sova länge i!

Tävlingen pågår här på alskadehem.se, Älskade Hems Facebooksida och Älskade Hems Instagramkonto (@alskadehem) – och en tipsare kommer belönas i varje kanal! Så om du vill kan du ge olika tips i olika kanaler och delta i samtliga tävlingar! Här på sajten tävlar du genom att skriva ditt tips som en kommentar här till inlägget. Vinnarna dras vid lunch på måndag den 26 maj.

Lycka till! Och tack för dina tips!

4 Responses to “Ge renoveringstips – vinn exklusiva sängkläder!”

 1. Malin says:

  Mitt bästa tips är att gärna göra enklare delar själv för att få ner kostnaden, men när det gäller svårare saker – ta hjälp av kunniga fackmän – för det är INTE kul (eller billigt) när det blir fel och då får man stå i skamvrån när renoveringen får göras om….

  • Lina Hansson says:

   Bra tips, Malin! Haha, i den skamvrån har man stått några gånger – och vill inte stå där igen! 🙂

 2. Maria says:

  När vi skulle renovera vårt badrum tipsade plattläggaren oss om att välja små klinkerplattor till golvet, och större till väggarna. Det blir dynamiskt, samtidigt som det är lättare att skapa bra fall på golvet med små plattor än med stora.

 3. Lina Hansson says:

  Tack för era härliga tips!! Grattis Malin! Du blev vinnaren av de lyxiga sängkläderna! Info kommer till din mail. En härlig måndag till er!

Leave a Reply