En sommarhälsning

Av Administrator
I Inspiration
Jun 28th, 2014
4 Comments
7795 Views
En liten sommarhälsning! Foto: Lina Hansson

En liten sommarhälsning! Foto: Lina Hansson

För fem år sedan klev jag in på Älskade Hems kreativt röriga redaktion, fullständigt omedveten om att mitt liv från den stunden aldrig mer skulle bli detsamma. För jag trodde att det skulle vara ett jobb likt alla andra, men Älskade Hem har inte varit ett jobb – det har varit en kärlekshistoria. Och kärleken slog till vid första ögonkastet!

Jag välkomnades med öppna armar in i en gemenskap där ni läsare skrev till mig om allt från nya familjemedlemmar som låg i era knän medan ni läste tidningen, till vilka stilar som får er att hänga upp tidningssidor som konst på väggen. Jag föll pladask för alla glädjefyllda hem dit vi bjöds in tack vare vänliga hemägare och fantastiska fotografer och stylister som skapar magi i sina bilder. Och jag blev lycklig ända in i själen över att få forma tidningens utveckling, med ett ständigt öra mot vad du som läsare tycker och vill ha. För jag har jobbat på olika tidningar sedan jag var 18 år, men ingen annan tidning har haft så många läsare som har hört av sig med historier från deras liv, härliga utrop på de sociala medierna och vykort med små uppmuntrande hälsningar. Det är relationen med er läsare – och det gemensamma intresse vi delar för lustfylld inredning som vi älskar oavsett om den kommer från en loppis eller inredningsbutik – som gör Älskade Hem speciell. Och det kommer den fortsätta att vara även när jag nu med varsamma händer lämnar över gåvan till nästa person.

Det är efter de här fem åren dags för mig att gå vidare till nya utmaningar, men jag kommer alltid ha ett bultande hjärta för Älskade Hem. Det har varit en ynnest att få skapa den här tidningen – och anledningen är du och alla andra läsare.

Så jag hoppas att du ger nästa chefredaktör samma varma välkomnande som du gav mig – för Älskade Hem kommer fortsätta ge härlig inspiration, sagolika reportage och lyssna på sina läsare. Och alltid vara inredningstidningen med hjärta!

En härlig sommar till dig!

4 Responses to “En sommarhälsning”

 1. Britt-Marie says:

  Tove Magazine – Tove Hem & Trädgård – Älskade Hem
  Kärt barn har många namn!!
  Lycka till i kommande utmaning och för den tid du glatt oss läsare!

  Ha en härlig sommar och vila ut ordentligt inför nästa uppdrag 😀

 2. Vi kommer att sakna dig, tack för denna tid.

 3. Anna-karin says:

  Hej Lina! Jag har i sommar missat ett nummer av Älskade hem då det blev nåt knas med en prenumeration. Gick idag av en slump in och läste att du går vidare till nya projekt. Kommer verkligen sakna dig och hoppas tidningen fortsätter som den varit då det är min favorittidning och jag har läst i stort sett alla nummer som kommit ut. Lycka till med det nya och hoppas se dig i nån annan tidning 🙂
  Kramar från
  Anna-Karin trogen läsare genom åren

Leave a Reply