Chefredaktörens inredningsblogg

Av Administrator
I Inspiration
Apr 28th, 2014
0 Comments
3924 Views

Hej och varmt välkommen, kära läsare! Stig in, dra av dig skorna, och slå dig ner i min alldeles egna inredningsblogg. Här möter du mig, Lina, som är chefredaktör för Älskade Hem, men som kanske inte riktigt är som andra chefredaktörer brukar vara… När andra gör bländande entréer, snubblar jag in med bekväma kängor och har en fläck på tröjan innan jag ens har stoppat första matbiten i munnen. Och när andra strider fram på röda mattor, lyckas jag bryta benet den enda gången jag ska ge mig på att möta världen i klackar. Det där med att vara elegant och perfekt ligger helt enkelt inte riktigt för mig, men det skulle visa sig att det fanns en plats där jag passade in perfekt – och det är på Älskade Hem.

För här är det helt okej att vara orsaken till att drummelförsäkringar uppfanns, bara man har hjärtat på rätt plats. Vi väljer nämligen inspiration och inredning med just hjärtat, och lyfter fram det som sprider glädje och varma känslor i magen. För oss kan en pinal lika gärna komma från H&M som Newport, bara vi blir glada av att titta på den. Och vi bryr oss inte om ifall hemmet har lite skit i hörnen, så länge det finns en varm stämning och härliga hörnor att inspireras av! Så den här inredningsbloggen kommer därmed vara ungefär som jag är: störtförtjust i alla vackra skatter som finns i världen – men kanske inte så fin i kanterna alla gånger. Jag hoppas att du följer med mig på resan, och berättar i kommentarsfälten vad du inspireras av!

Och du, glöm inte använda Instagram för att visa var Älskade Hem-tidningen ligger i ditt hem – tagga bilden med #älskadehem, och den kan dyka upp här på hemsidan. Hoppas att du kommer tycka om min inredningsblogg! Jag har sett till att det redan finns ett par inlägg för dig att kika igenom.

Älskade Hem-redaktionen ute på äventyr!

Älskade Hem-redaktionen ute på äventyr!

Leave a Reply