Hemligheten bakom Lydmars nya lobby

Av Administrator
I Inspiration
Dec 22nd, 2015
0 Comments
84102 Views

Lydmar hotels VD Maria Maruska och inredaren Angeliqa J. Hejdenberg är hjärnorna bakom hotellets nya lobby. Tillsammans har de skapat ett hemtrevligt intryck för att gästerna ska känna ett lugn och trevnad. Detta presenterar de i en introduktion på plats och jag får chansen till att dela några ord med dem.

Vilken härlig lobby att kliva in i! Kan ni berätta lite om vilka färger har ni satsat på?
– Lobbyn var väldigt svart innan, så vi ville få in mer färg och värme! Vi valde karamell och läder för att få till ett härligt sammanhang. Inte bara färgglatt, utan även få fram en helhet.

Vilken typ av inredning har ni valt att satsa på?
– Vi har tillsammans diskuterat om vad vi vill förmedla. Vi ville inte att det skulle bli för trendigt, utan mer långsiktigt. Eftersom lobbyn är det första och sista man ser i hotellet är det viktigt att gästerna känner harmoni och trovärdighet när de stiger in. Därför valde vi att inreda med en gnutta vintage för att skapa en harmonisk känsla.

Har ni tips på hur man kan skapa den harmoniska känslan ni pratar om?
– Klipp ut bilder och material som du tycker om och se vad som händer. Då kan man få en översikt på hur det ser ut tillsammans. Ingen har fått en gåva från ovan, utan man får prova sig fram för att se vad som funkar och för att få fram det optimala resultatet.

Hur har gästernas respons varit?
– Vi märkte att våra gäster började slå sig ned och göra sig bekväma i lobbyn. I helgen berättade även serveringspersonalen att gästerna önskade att ta sin drink i lobbyn, då känns det som att man har lyckats.

1

3

2

L5

Leave a Reply